Zoals U weet was zondag 2 oktober jl. ISRAËL-zondag, waaraan ook Yachad aandacht heeft besteed.

Niet dat wij weer eens een aparte themazondag over Israël nodig vinden, want dat zou niet nodig moeten zijn. Naar onze overtuiging zou Israël en het Joodse volk regelmatig in de gebeden in de erediensten terug moeten komen. Om dat binnen onze kerken te bevorderen hebben we toch de vrijmoedigheid de Israëlzondag, die op D.V. zondag 2 oktober wordt gehouden, onder uw aandacht te brengen.

We hebben er ook op geattendeerd dat op deze zondag er op NPO2 om 09.10 uur door de Evangelische Omroep een televisiekerkdienst van de GKv te Ommen-west zou worden uitgezonden.

Als u de uitzending nog wilt zien kunt u die vinden via onderstaande link: http://www.eo.nl/gelovenprogramma/kerkdiensten/aflevering-detail/aflevering/kerkdienst-20161002t091000/

Ook kunt u de preek van ds. Henk Siegers nalezen. U kunt deze downloaden van onze website: http://10.01-preek ds. Henk Siegers – tv-kerkdienst, gkv-ommen-west, dd.02-10-2016

Ook vond er ’s avonds om 19.00 uur in het op NPO5 (radio) bij de EO, in het programma Zin, zout en zegen, een interview plaats met Inge Rozema-Venema, bestuurslid van Yachad. Dit interview kunt u via http://www.eo.nl/radio5/programmas/zin-zout-en-zegen/aflevering-detail/aflevering/zin-zout-en-zegen-20161002t190000/ beluisteren.

We wensen u veel kijk-, luister-, en leesplezier.