nine-de-vries

We zijn blij en dankbaar, dat we, ter versterking van het Algemeen Bestuur van Yachad, Nine de Vries welkom mogen heten.

In 1979 geboren in de Achterhoek ging ze in 1997 naar de School voor Journalistiek in Ede, waar ze het schrijversvak leerde. Nadat ze haar diploma had gehaald, ging ze als tekstschrijver aan het werk in Leeuwarden. Niet lang daarna werkte ze vanuit huis, als freelance tekstschrijver. Vandaag de dag woont ze in een klein dorpje in Friesland, samen met man, kinderen en een harige terriër.

Eind maart dit jaar is haar debuut verschenen: Machla, een historische roman. Ondertussen is ze nog steeds freelance tekstschrijver en blogt ze geregeld voor Sestra, een platform voor christelijke vrouwen, en MessiaNieuws, een mediaplatform op joods-christelijk gebied. En mogen we haar als bestuurslid binnen Yachad verwelkomen. We zijn er van overtuigd, dat het een vruchtbare samenwerking zal worden, gezien haar enthousiasme wat betreft het ´Oude Volk´. Als u/jullie meer over haar wilt lezen bezoek dan haar eigen website http://www.ninetekst.com/

December 2016